De bästa renoveringstipsen

Semestertiderna har börjat rulla igång och miljontals hushåll bär på stora drömma om att få ett palats till hösten. Men innan palatset är rest är det bra att ta tills sig både ett och tre tips längs vägen.


Många är det som tror stort om sin egen förmåga att klippa och klistra i sitt hus. Detta är inget fel i sig, för man ska tro på sig själv. Men när det går ut över resultatet och att man blir för stolt för att be om professionell hjälp så är kan det bli fel. Då blir det både ekonomiska missar, samt att tidsplanet ofta bryts och ställs på ändan. Att ta de av tips från kunniga – oavsett om det gäller fasadarbeten eller att sätta upp en ny tapet, är därav en god idé.

 

Arga snickaren säger sitt

 


Andreas Öfvergård, mer känd som den inte så arga mannen i byggprogrammet Arga snickaren, har en rad olika bra tips som är värda att tänka på innan man ska dra igång med att vända upp och ned på hemmet.


Ett av de vanligaste problemen som Andreas stöter på är att folk tar sin förmåga på för stort allvar och tror att de bemästrar konstens i att bygga nytt. Så är det inte riktigt och det är lika häftigt att veta när man måste be om hjälp. Man bör även vara bra på att ställa så många å bra frågor till människor som jobbar på olika byggvaruhus för att där kunna få bra råd och tips. Det är även viktigt att ha en bra plan och att nu när det är semesterplaner, att man inte bokar in varje minut på att renovera utan att man unnar sig tid att göra annat också.
Med bra renoveringstips är det enklare att projektet går rätt till.

 

"Vi erbjuder byte av fönster till nyproducerade kvalitetsfönster med väldigt bra U-värde som sparar er pengar i uppvärmning och som är skonsammare mot miljön." (behöver du nya fönster - klicka på här)